Je wilt een nieuwe stap in je carrière maken. Je bent er aan toe, maar wat het moet worden en waar dat dan is?

Je leidinggevende ziet jou wel in een leidinggevende functie, maar je twijfelt of dit wel jouw pad is.

Centrale vragen hierbij zijn: "wat kan ik", "wat wil ik" en vaak ook "wie ben ik?"
Welke functie past het beste bij mijn kwaliteiten en interesses en welke ontwikkeling kan ik doormaken om deze positie te bereiken?

amt werkt samen met loopbaanpsychologen, die jou of jouw medewerker kunnen begeleiden om antwoord te vinden op de vragen die spelen. De coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je ambities zijn, welke kwaliteiten en competenties je beheerst en wat dat betekent voor de keuzes die je kunt maken in je loopbaan.

Afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget zijn er diverse mogelijkheden om antwoorden op loopbaanvragen te krijgen. Dit kan variëren van één gesprek of mailcontact met een loopbaanadviseur tot een uitgebreid loopbaantraject waarin je wordt uitgedaagd om verder te kijken dan je nu doet. Om je kwaliteiten inzichtelijk te krijgen maken we gebruik van verschillende meetmethoden.

Verder bieden we loopbaancoaching die specifiek past bij je levensfase. Of het nu aan het begin, einde of juist daar tussenin is, bezinning op je loopbaan is altijd zinvol.

Neem voor meer informatie contact met ons op.